(Poistunut julkaisusta)

Konetyönjohtaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? Olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Parhaillaan etsimme Porvoon jalostamolle

Konetyönjohtajaa

vahvistamaan konekunnossapitoa ja elinkaarenhallintaa.

Konetyönjohtajana vastaat jalostamolla käytettävien pyörivien laitteiden, kuten pumppujen, linkojen ja separaattoreiden, kunnossapitotöiden työnjohdosta. Ryhmäsi koostuu omista osaavista asentajista, kuin myös palveluntoimittajista. Työnjohtajana vastaat töiden turvallisesta toteutuksesta, töiden edistymisen seurannasta, raportoinnista ja esimiestehtävistä. Konetyönjohtajana toimit tiiviissä yhteistyössä jalostamon tuotannon, kunnossapidon sekä palveluntoimittajien kanssa.

Vastuualueesi koostuu:

  • Nimetyn tuotantolinjan pyörivät laitteet; kompressorit, turbiinit, pumput, puhaltimet, vaihteet ym.
  • Omien asentajien johtaminen, töiden organisointi ja töiden priorisointi
  • Tehokkaan päivittäisen kunnossapidon varmistaminen ja vikaselvitykset
  • Pienempien kunnossapitotöiden suunnittelu, aikataulutus ja resursointi
  • Ennakkohuoltosuunnitelmien toteutus
  • Töiden seuranta, dokumentointi ja raportointi
  • Kustannusseuranta

Tehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen sekä haluat olla mukana kehittämässä toimintaa ja tekniikkaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Aiempi kokemus teollisuuden konetöiden suunnittelusta tai työnjohdollisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat. Lisäksi edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme itsenäistä, vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, reilun työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista edistyksellisen teknologian parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Jos sinulla on kysyttävää hakuprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä
Asset Manager Sami Ranta, 050 458 4210 tai sami.ranta@neste.com
Asset Manager Jari Ala-Nikkola, 050 458 2528 tai jari.ala-nikkola@neste.com

Hakuaika päättyy 28.04.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.