(Poistunut julkaisusta)

Koneturvallisuuden asiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haemme koneturvallisuuden asiantuntijaa teknologiapalveluihimme. Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden turva- ja koneautomaatiojärjestelmien arvioinnit sekä muut automaatioarvioinnit vaihtelevissa teollisuusasiakaskohteissa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan esimerkiksi standardointityöhön sekä ilmoitettujen laitosten eurooppalaiseen yhteistyöhön. Toimipaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI, esim. koneautomaatio tai automaatio) sekä aiempaa kokemusta koneiden automaatio- tai ohjelmistosuunnittelusta tai muusta turva- tai koneautomaatioon liittyvästä työstä. Arvostamme teollisuuden automaation käytännön kokemusta sekä turva-automaatiototeutusten ymmärrystä. Odotamme koneturvallisuusosaamista sekä toiminnallisen turvallisuuden osaamista ensisijaisesti koneturvallisuuden näkökulmasta (EN ISO 13849-1 & -2, EN 62061). Ymmärrys muista toiminnallisen turvallisuuden aihepiireistä ja standardeista katsotaan eduksi.

Odotamme oma-aloitteisuutta, sujuvia vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia joustavasti ja aktiivisesti asiakkaiden kanssa sekä hyviä kirjallisia raportointitaitoja. Toimit mielelläsi myös kouluttajan roolissa ja hyödynnät luontevasti työssäsi lakeja, asetuksia ja standardeja. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä palveluhenkisyys ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Toimit luontevasti sekä itsenäisesti että aktiivisena ja yhteishenkeä luovana osana tiimiä. Lisäksi arvostamme hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin myös oman mukavuusalueesi ulkopuolella ja haluat kehittää sekä syventää osaamistasi. Tehtävässä tarvitset matkustusvalmiutta sekä suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 31.8.2020.