Koneturvallisusselvitysten tekijä ovitehtaalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. JELD-WEN Suomi Oy työllistää yhteensä noin 280 henkilöä Suomessa.

TOIMENKUVA

Haemme Jeld-Wen Suomi Oy:lle Vääksyn ovitehtaalle koneturvallisuusselvitysten tekijää. Tehtävinä ovat pääasiassa koneturvallisuuskartoitukset, työohjeiden, LOTO-ohjeiden, sekä Ei-rutiinitöiden ohjeiden päivittäminen/teko. Kyseessä siis lattialla tapahtuvaa kartoitus- ja arviointityötä ja niiden pohjalta dokumenttien teko Windows -ohjelmistojen avulla.

Tarkoituksemme on rekrytoida pitkäaikainen osaaja, ja sopimuksella on mahdollisuus muuttua vakituiseksi, jos työt sujuu hyvin.

Työpaikka sijaitsee kauniissa Vääksyssä, huomioithan oman auton tarpeen työmatkoissa. Työt alkavat Eezyn kautta mutta Jeld-Wen on valmis ottamaan hyvän tekijän omille kirjoille 6kk työsuhteen jälkeen.

ODOTAMME SINULTA

- Aikaisempaa kokemusta koneiden parissa työskentelystä ja dokumentoinnista

- Koneiden perustuntemus katsotaan eduksi

- Windows-ohjelmien käyttötaitoa

- Halua kehittää itseäsi ja työympäristöäsi

- Reipasta asennetta, sekä tiimityöskentelytaitoa

MUUTA

Jeld- Wen Suomi Oy tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön ovivalmistuksen ytimessä. Tavoitteena on luoda työympäristöä, jolle on ominaista moniosaaminen, vastuullinen toiminta, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus.

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Eezy Lahti / Niko Reinikainen 040355 8994 / Lahden toimisto (03) 873 200


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508182
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Asikkala