(Poistunut julkaisusta)

Konetöiden suunnittelija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? Olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Parhaillaan etsimme Porvoon jalostamolle

Konetöiden suunnittelijaa

vahvistamaan konekunnossapitoa ja elinkaarenhallintaa.

Konetyönsuunnittelijana vastaat jalostamolla käytettävien pyörivien laitteiden huolto-, korjaus- ja investointitöiden suunnittelusta ja elinkaarenhallinnasta. Lisäksi vastaat omalta osaltasi töiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta toteutuksesta. Osallistut myös erilaisten investointiprojektien kommentointiin, nimikkeiden hallintaan, ohjeiden laadintaan sekä tarjoat laadukasta asiantuntija osaamistasi koko tuotannolle. 

Vastuualueesi koostuu:

  • Nimetyn tuotantolinjan pyörivät laitteet; kompressorit, turbiinit, pumput, puhaltimet, vaihteet ym.
  • Vikaselvitykset, juurisyyanalyysit sekä toiminnan jatkuva parantaminen
  • Töiden suunnittelu, aikataulutus ja resursointi
  • Laite- ja palveluntoimittajahallinta sekä varaosahallinta
  • Elinkaarenhallinta ja ennakkohuoltosuunnittelu
  • Dokumentointi, raportointi ja analytiikka
  • Kustannusseuranta

Tehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Omaat tinkimättömän turvallisuusasenteen sekä haluat olla mukana kehittämässä toimintaa ja tekniikkaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Aiempi kokemus teollisuuden konetöiden suunnittelusta tai työnjohdollisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat. Lisäksi edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme itsenäistä, vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, reilun työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista edistyksellisen teknologian parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Jos sinulla on kysyttävää hakuprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä
Asset Manager Sami Ranta, 050 458 4210 tai sami.ranta@neste.com
Asset Manager Jari Ala-Nikkola, 050 458 2528 tai jari.ala-nikkola@neste.com

Hakuaika päättyy 28.04.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.