(Poistunut julkaisusta)

Kone/teollisuussähköasentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Haemme asiakasyrityksellemme kone/teollisuussähköasentajia Tampereelle. 

Toivomme hakijoilta huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä sähköalan koulutusta. Kokemus kone/teollisuussähköasennuksista katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia ne). 

Työtä tehdään 2-vuorossa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.