(Poistunut julkaisusta)

Konetekninen suunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Vantaa
Rejlers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oletko ulospäinsuuntautunut tuleva teollisuuden ammattilainen? Omaatko vahvan halun kehittää itseäsi ja osaamistasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme konetekninen suunnittelija!

Etsimme sinua                     

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle koneteknistä suunnittelijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työtehtävään Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Koneteknisenä suunnittelijana tulet avokonttorissa erittäin kokeneen ja asiantuntevan tiimin kanssa. Tehtävässäsi teet erilaisia suunnittelutoimeksiantoja. Työt vaihtelevat suuresti ja vaativat toimeksiantoon perehtymistä sekä kohteeseen tutustumista myös kentällä.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

www.rejlers.fi

Pääasialliset työtehtävät

 • Putkistosuunnittelu Microstation CAD-ohjelmistolla
 • Kone- ja laitossuunnittelu
 • Asiakirjojen ja suunnitelmien laadinta

Odotamme sinulta

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • 1-2 vuoden projekti- tai suunnittelukokemusta tehdasympäristöstä
 • kykyä toimia sekä itsenäisesti että projektiryhmissä
 • paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle

 • aidosti mielenkiintoisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • innostavan työilmapiirin
 • vahvasti kasvavan kansainvälisen organisaation mahdollisuudet
 • mahdollisuuden menestyä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.6.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.