(Poistunut julkaisusta)

Konetekniikan tuotanto-operaattori
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Haemme nyt elektroniikka-alan asiakkaallemme KONETEKNIIKAN TUOTANTO-OPERAATTOREITA

Työ on keskeytyvä 3-vuorotyö ja alkuun 3-4 kk:n määräaikaisuus, motivoituneille ja sitoutuneille työntekijöille töitä voi olla luvassa jopa loppuvuoteen saakka. Tässä on tarjolla loistava mahdollisuus kartuttaa arvokasta työkokemusta globaalin yrityksen tuotannossa.

Toivomme konetekniikan tai sähkö/automaatiopuolen AMK koulutusta. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, joten voit olla ihan yhtä hyvin juuri valmistunut tulevaisuuden ammattilainen. ICT-puolen peruskoulutuksella työ aloitetaan kokoonpanon tehtävistä.

Työssäsi olet oma-aloitteinen ja sinulla on tarkka ote työhön. Juotostaito ja IPC-laatuvaatimusten tuntemus katsotaan eduksesi, mutta nämäkin tulevat tekemisen kautta tutuiksi. Tehtävään valituille teetetään suppea turvallisuusselvitys, joten odotamme nuhteetonta taustaa.

Tehtäviisi kuuluu ladontakoneen käyttö ja valvonta, laadun tarkastus sekä oppimiskäyrän mukaisesti mahdollisesti korjausjuottaminen.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa yrityksessä, tilaisuuden kehittyä omassa työssä alan parhaiden osaajien ympäröimänä ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja koet sanan laadukkuus kuvaavan työntekoasi, jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta 02.08.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 0406493121.