(Poistunut julkaisusta)

Konetekniikan tuotanto-operaattoreita Ouluun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme nyt elektroniikka-alan asiakkaallemme KONETEKNIIKAN TUOTANTO-OPERAATTOREITA

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä ja alkuun määräaikaisuus lokakuun loppuun saakka. Motivoituneille ja sitoutuneille työntekijöille töitä on luvassa jopa loppuvuoteen saakka. Tässä on tarjolla loistava mahdollisuus kartuttaa arvokasta työkokemusta konetekniikan parista
globaalin yrityksen tuotannossa!

Toivomme konetekniikan tai
sähkö/automaatiopuolen AMK koulutusta. ICT-/elektroniikka-alan peruskoulutuksella työ aloitetaan kokoonpanon tehtävistä.
Työssäsi olet oma-aloitteinen ja sinulla on tarkka ote työhön. Juotostaito ja IPC-laatuvaatimusten tuntemus katsotaan eduksesi, mutta nämäkin tulevat tekemisen kautta tutuiksi. Tehtävään valituille teetetään suppea turvallisuusselvitys, joten odotamme nuhteetonta taustaa.

Tehtäviisi kuuluu ladontakoneen käyttö ja valvonta, laadun tarkastus sekä oppimiskäyrän mukaisesti mahdollisesti korjausjuottaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa yrityksessä, tilaisuuden kehittyä omassa työssä alan parhaiden osaajien ympäröimänä ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja koet sanan laadukkuus kuvaavan työntekoasi, tuo paras osaamisesi tietoomme mielellään ennemmin kuin myöhemmin, viimeistään kuitenkin 23.09.2019 mennessä. Pääset jättämään hakemuksen sivujemme www.adecco.fi kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 6872632.