(Poistunut julkaisusta)

Konetekniikan tuotanto-operaattoreita asiakkaallemme
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Haemme nyt elektroniikka-alan asiakkaallemme KONETEKNIIKAN TUOTANTO-OPERAATTOREITA

 

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä ja alkuun määräaikaisuus kesän yli, joten voit olla vielä opintojen parissa pakertava tulevaisuuden osaaja.
Motivoituneille ja sitoutuneille työntekijöille töitä on luvassa syksyyn, jopa loppuvuoteen saakka. Tässä on tarjolla loistava mahdollisuus kartuttaa arvokasta työkokemusta konetekniikan parista globaalin yrityksen tuotannossa!

 

Toivomme konetekniikan tai sähkö/automaatiopuolen AMK koulutusta. ICT-puolen peruskoulutuksella työ aloitetaan kokoonpanon tehtävistä. Työssäsi olet oma-aloitteinen ja sinulla on tarkka ote työhön. Juotostaito ja IPC-laatuvaatimusten tuntemus katsotaan eduksesi, mutta nämäkin tulevat tekemisen kautta tutuiksi. Tehtävään valituille teetetään suppea turvallisuusselvitys, joten odotamme nuhteetonta taustaa.

 

Tehtäviisi kuuluu ladontakoneen käyttö ja valvonta, laadun tarkastus sekä oppimiskäyrän mukaisesti mahdollisesti korjausjuottaminen.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa yrityksessä, tilaisuuden kehittyä omassa työssä alan parhaiden osaajien ympäröimänä ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

 

Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja koet sanan laadukkuus kuvaavan työntekoasi, tuo paras osaamisesi tietoomme mielellään ennemmin kuin myöhemmin, viimeistään kuitenkin 04.08.2019 mennessä. Pääset jättämään hakemuksen sivujemme www.adecco.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai puhelimitse 0406493121 (29.07.2019 lähtien Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 6872632).