(Poistunut julkaisusta)

Konetekniikan opiskelija työnjohdon harjoittelijaksi TLT-Groupille, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Academic Work etsii työnjohdon harjoittelijaa TLT-Groupille! Haluatko arvokasta työkokemusta työnjohdon tehtävistä kaukolämmön ja sen verkoston rakentamisen parissa? Työnjohdon harjoittelijana saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, jossa on paljon uramahdollisuuksia. Tässä on loistava oppimispaikka opiskelijalle kesäksi kokoaikaisesti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Työjohtoharjoittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina TLT-Group:lla.
TYÖNKUVA
Työnjohdon harjoittelijana otat vastaan työtilauksia ja valmistelet niitä, avaat työnumeroita ja jaat työt hitsaajille. Työtehtäviin kuuluu myös tuntien hyväksymistä, laskuttamista loppuasiakkaalta, materiaalitilausten tekoa sekä esimiestehtäviä kuten toteutuksen valvontaa. Toimit Helsingin toimistolta käsin ja teet myös valvontaa työmailla.

Haluatko arvokasta työkokemusta työnjohdon tehtävistä? Työnjohdon harjoittelijana saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, lisäksi sinun on mahdollista keskustella jatkosta kesän jälkeen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on AMK konetekniikan opiskelija, jolla on kiinnostusta ja potentiaalia työnjohdon tehtäviin kaukolämmön ja sen verkoston rakentamisen parissa. Eduksi katsotaan työkokemus työmailta. Omaat erittäin hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työote. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito sekä ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* AMK konetekniikan opiskelusuuntaus
* Kokemusta työmailta
* Erittäin hyvät kommunikointitaidot ja itseohjautuva työote
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti


Eduksi katsotaan myös oman auton käyttömahdollisuus.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuun alku

Työmäärä: Kokoaika (40h/vko)

Kesto: 4 kk + jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne- ja sähköverkkoprojektit. Yritysryhmämme monialainen osaaminen ja yhteistyöverkostomme kattaa verkkorakentamisen kaikki vaiheet esisuunnittelusta ylläpitoon. Eri yritysten ydinosaamista hyödyntäen voimme rakentaa kutakin projektia varten asiakkaan tarpeisiin optimoidun, kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden.

Toimintamme lähtökohtina ovat asiantuntemus, suoraviivaisuus ja joustavuus. Hartiamme riittävät mittavienkin projektien toteuttamiseen, mutta matalan organisaatiomme ansiosta yhteistyö kanssamme on helppoa. Projektit etenevät mutkattomasti, aikataulut pitävät ja kustannukset pysyvät kurissa.