(Poistunut julkaisusta)

Konetekniikan insinööri Olkiluodon alueelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme konetekniikan insinööriä Olkiluotoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Konetekniikan insinöörinä työskentelet mekaanisten laitteiden asiantuntijatehtävissä. Laadit teknisten ratkaisujen soveltuvuuden arviointeja korvaaville laitteille ja varaosille sekä osallistut erilaisten mekaanisten laitteiden teknisiin selvityksiin sekä vaatimusten mukaisuuden arviointeihin.

Työtehtäviin sisältyy myös laite- ja järjestelmätoimittajien tuote- ja laatuauditointeihin osallistumista sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmiin kuten esimerkiksi valvontaviranomaisiin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta sekä aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi laitevalmistuksesta, suunnittelusta tai kunnossapitotehtävistä. Työntekijänä olet aktiivinen ja toimeen tarttuva. Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Suomen kielen lisäksi hallitset myös englannin kielen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saatavilla on mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana työyhteisössä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä 12.11.2019. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833, roosa.lehtonen@adecco.fi