(Poistunut julkaisusta)

Konetekniikan insinööri Citec Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Citec tarjoaa monialaisia suunnittelu- ja informaationhallintapalveluja energiateollisuudelle sekä muille teknologiasta riippuvaisille aloille. Citecin vahvuutena on globaalien projektien toteutus, ja Citecillä onkin toimipisteitä ympäri maailmaa. Suomessa Citecin pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja muut toimipisteet ovat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Pietarsaaressa. Suomessa henkilöstöä on nykyisin noin 400. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa www.citec.com.

 

Haemme yhteistyökumppanillemme Citec Oy:lle konetekniikan insinööriä monipuolisiin projektitehtäviin.

 

Tässä on hieno mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen, olit sitten vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus tai jo kannuksia kartuttanut konkari.

 

Työsi koostuu projektitehtävistä liittyen moottoreiden värähtelyn, resonanssin ja tärinän analysointiin. Analyysit liittyvät mm. äänen ja värähtelyn tason mittaamiseen asiakkaan tilaamissa projekteissa. Insinöörinä olet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, projektissa toimivien mekaniikkasuunnittelijoiden ja projektipäälliköiden kanssa, joten tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tiimityöskentelyyn.

 

Toivomme hakijoilta vahvaa mielenkiintoa moottoreiden tekniikkaan ja resonanssisuunnitteluun. Vahvat matemaattiset taidot auttavat myös työssä suoriutumisessa. Tehtävässä vaadittava koulutus on koneinsinööri tai DI. Tarvitset myös sujuvaa englanninkielentaitoa sekä suomen tai ruotsinkielen taitoa.

 

Tarjoamme:

- vuoden kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen Adeccon kautta

- hyvän mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista uudelle tasolle mielenkiintoisissa kansainvälisissä projekteissa

- ammattitaitoisten kollegoiden täyden tuen työhösi sekä ystävällisen ja joustavan työilmapiirin

 

Jos tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta, hae heti Adeccon verkkosivujen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on 19.5.2019. Adecco vastaa kaikkiin yhteydenottoihin työtehtävään liittyen. Lisätietoja voit kysyä henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.

 

Meillä Adeccolla vuokratyöntekijöiden työsuhteista huolehtiminen on sydämen asia. Työntekijöistämme huolehtivat henkilöstökonsultit Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540) ja Pauliina Rintala (p. 040 149 5197) sekä osa-aikaiset vahvistuksemme Samuli Mäki-Rajala ja Tiia Kinnula. Vuokratyöntekijöillemme tarjoamme myös työterveyshuollon yhteistyökumppanimme Terveystalon kautta. Liity joukkoomme!