(Poistunut julkaisusta)

Konetekniikan insinöörejä Olkiluotoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme asiakkaallemme Eurajoelle konetekniikan insinöörejä.

Tarjolla mahdollisuus työskennellä osana huippuasiantuntijoiden tiimiä mielenkiintoisessa ja toimintaympäristöltään ainutlaatuisessa työpaikassa.

Työskentelet asiantuntijaroolissa korvaavien mekaanisten laitteiden parissa. Työtehtäväisiisi kuuluu muun muassa teknisten vaatimusmäärittelyjen laatimista sekä soveltuvuuden arviointia korvaaville laitteille ja varaosille. Osallistut erilaisten mekaanisten laitteiden teknisiin selvityksiin sekä vaatimustenmukaisuuden arviointeihin. Työskentelet yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja tarpeen mukaan osallistut myös toimituksen seuranta- ja tarkastustehtäviin sekä laite- ja järjestelmätoimittajien tuote- ja laatuauditointeihin

Odotamme sinulta:

Tehtävään soveltuvaa insinöörin koulutusta konetekniikan alalta sekä aikaisempaa työkokemusta joko laitevalmistuksesta, suunnittelusta tai kunnossapitotehtävistä. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Työskentelet pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella otteella ja suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös englanniksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka, mutta työssä on jatkomahdollisuus.

Tehtävän viimeinen hakupäivä 31.01.2020. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.