(Poistunut julkaisusta)

Konesuunnittelu-taustainen tuoteinsinööri kehittymään alan ammattilaiseksi Outotecille Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019
Onko sinulla loistavat tekniset laskentataidot sekä osaamista konesuunnittelusta? Etsimme nyt motivoitunutta tuoteinsinööriä työskentelemään modernin teknologian pariin Outotecille! Outotec Oyj on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, ja tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet oppimishaluiselle ja motivoituneelle uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille. Jos innostuit, lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista tuoteinsinööriä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Outotec Oyj.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään modernin teknologian parissa tuoteinsinöörinä osana tiimiä, joka vastaa prosessilaitteiden suunnittelusta. Tehtävässä pääset näkemään tuotteen koko elinkaaren sen suunnittelusta aina asiakkaalle myyntiin ja asennukseen asti. Outotecilla on toimipisteitä ympäri maailmaa, joten työssä pääset myös matkustaman. Tyypillisiä päivittäisiä työtehtäviäsi ovat AutoCAD sekä muut 3D mallinnukset, piirustusten tuottaminen sekä tekninen laskenta. Lisäksi tehtävänäsi on huolehtia työn laadusta, aikataulusta sekä toisinaan tukea R&D- sekä palvelutoimintoja.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Konesuunnittelu
* Piirustusten tuottaminen
* Tekninen laskenta (excel, mat cad)
* Muut tehtävät, kuten R&D- sekä palvelutoiminnoissa tukeminen


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden nähdä maailmaa, kehittyä insinöörinä sekä hyvät mahdollisuudet edetä urallasi. Outotec on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, ja tehtävä on loistava mahdollisuus oppimishaluiselle ja motivoituneelle uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on koneensuunnitteluun (tuotekehitys ja mekatroniikka) painottunut korkeakoulututkinto (AMK/DI). Tämän lisäksi etsimällämme henkilöllä on jo jotakin kokemusta projektityöskentelystä, esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta. Osaat implementoida tuotteet projekteiksi sekä työskennellä projektiorientoituneesti, sillä työ on hyvin projektiluontoista. Ymmärrät suunnittelutyökaluja, ja sekä 2D että 3D suunnittelu on sinulle tuttua.

Koska Outotec on globaali yritys, jolla on toimipisteitä ympäri maailman, tulee sinun puhua ja kirjoittaa sujuvaa englantia, sekä olla valmis matkustamaan työssäsi. Työotteeltasi olet proaktiivinen ja kiinnität huomiota tarkkuuteen ja laatuun. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, vaikka sinulla onkin tiimin tuki ympärilläsi. Saat tehtävään kattavavan perehdytyksen, joten asenne ja motivaatio ratkaisevat: motivoitunut, oppimishaluinen sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu uran alkuvaiheessa oleva henkilö sopii tehtävään loistavasti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekninen koulutustausta (esim. konesuunnittelun parista AMK tai DI)
* Kokemusta konesuunnittelusta joko työn tai koulun puolesta
* Tekninen laskentaosaaminen
* Tiedonjanoa - halua ja motivaatiota kehittyä tehtävässä
* Intoa matkustaa työn puolesta
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on jo kokemusta Solidworksista, AutoCadista tai muista CAD - työkaluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jonka jälkeen rekrytoituminen asiakasyritykseen hyvin todennäköistä

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel01@academicwork.fi](mailto: hel01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.