(Poistunut julkaisusta)

Konesuunnittelija Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme pakkausalalla toimivalle kansainväliselle asiakasyrityksellemme

KONESUUNNITTELIJAA Pirkanmaalle

Etsimämme henkilö on koulutukseltaan insinööri esimerkiksi konesuunnittelun puolelta ja omaa jo muutaman vuoden verran työkokemusta. Työtehtävät keskittyvät monipuolisesti prosessi- ja mekaniikkasuunnittelun eri osa-alueille. Keskiössä on pakkauslaitteiden suunnittelu, joten muovipakkauksien ja tuotannon koneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Hyvät tietotekniset taidot ja suunnitteluohjelmistojen hallinta ovat tärkeitä työssä ja kokemus esimerkiksi Solid Works tai Solid Edge – ohjelmistoista on hyödyksi. Myös osaaminen ja kokemus 3D-suunnittelun parista katsotaan eduksi. Työssä menestymisen kannalta myös hyvä englannin kielen taito on edellytys.

Toivomme sinulta valmiutta sitoutua työhön pitkällä tähtäimellä. Työsuhde on vakituinen ja työaika on päivätyö (8-16) liukuvalla työajalla.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi tulemaan järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi > Löydä töitä > Konesuunnittelija Pirkanmaalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.