(Poistunut julkaisusta)

Konesuunnittelija, kokoaikainen, VTA Tekniikka Oy, Pirkkala
VTA Tekniikka Oy (Tampere)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisten suunnittelutehtävien parissa? Omaatko aktiivisen ja oma-aloitteisen työotteen? Kiinnostaako sinua työskennellä kasvavassa ja nuorekkaassa organisaatiossa?  Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua


Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, VTA Tekniikka Oy:lle, konesuunnittelijaa Pirkkalaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Konesuunnittelijana pääset mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien pariin. Pääset näkemään suunnittelutyön eri vaiheet sekä kädenjälkesi päivittäisessä työssäsi. Työtehtäviisi kuuluu suunnittelutehtävät esimerkiksi sähkö- ja hydrauliikkakuvien teko sekä asennusohjeiden tekeminen ja dokumentointi myöhempää käyttöä varten. Osaamisen karttuessa pääset mukaan myös tuotekehitystehtäviin sekä ohjaamaan ja kouluttamaan asentajia.

Tehtävässä pärjää henkilö, jolla on ymmärrystä sekä halua päästä työskentelemään konesuunnittelun pariin. Sinulla on kokemusta koulun ja mahdollisten harjoitteluiden kautta jonkin suunnitteluohjelman esim. Vertex G4 käytöstä. Valmistunut sinun ei välttämättä tarvitse vielä olla, vaan voit olla myös opintojen loppusuoralla. Osaat etsiä tietoa, tarttua tuumasta toimeen sekä pyytää apua kokeneemmalta kollegalta tarvittaessa.

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa. Lisätietoja: http://www.vta.fi/

Pääasialliset tehtävät
  • Suunnittelutehtävät esim. sähkö- ja hydrauliikkakuvat
  • Asennusohjeiden teko ja dokumentointi
Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa koulutustaustaa
  • Kokemusta jonkin suunnitteluohjelman esim. Vertex G4 käytöstä
  • Suomen ja Englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
  • Kiinnostavia projekteja
  • Hyvän perehdytyksen ja oman mentorin
  • Kasvuvauhdissa olevan yrityksen
  • Osaavan tiimin ympärillesi
  • Mielenkiintoisia uramahdollisuuksia

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.09.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi rekrytointi.tre@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.