(Poistunut julkaisusta)

Konesuunnittelija, Elecster Oyj
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Asiakkaamme Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi Elecster toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Vain Elecster tarjoaa asiakkaiden nestemäisille maitotuotteille ”avaimet käteen” -ratkaisun aseptisen muovipussin pohjalta. Asiakaskunta koostuu johtavista maidonjalostajista eri puolilla maailmaa ja tuotteita on toimitettu jo yli 80 maahan. Emoyhtiön päätehdas sijaitsee Pirkanmaalla Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys, kokoonpano sekä koeajo tehdään.

Lue lisää: www.elecster.fi.


Meillä on nyt haussa Elecster Oyj:n Akaan toimipisteeseen

KONESUUNNITTELIJA.


Pääset arvostettuun yritykseen osaavan ja ammattitaitoisen tiimin keskiöön erittäin mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään, prosessi- ja mekaniikkasuunnitteluun. Suunnittelet monipuolisia meijeri- ja pakkauslaitteita alan johtavassa yrityksessä.

Edellytämme hakijoilta:

  • tehtävään soveltuvaa AMK-koulutusta (esim. koneinsinööri)
  • vähintään 1-2 vuoden työkokemusta alalta
  • suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (Solid Edge, Solid Works tmvs.)
  • hyviä yhteistyötaitoja sekä
  • hyviä IT-taitoja.

Toivomme lisäksi innostusta suunnittelutyötä kohtaan, luovaa otetta sekä halua sitoutua työhön pitkäjänteisesti. Olet tarkka, pitkäjänteinen ja aikaansaava. Omaat myös hyvän englannin kielen taidon. Eduksi katsomme vahvan 3D-ohjelmistosuunnittelutaidon sekä muovikalvopakkauksien valmistusprosessiosaamisen.

Tarjoamme Sinulle:

  • vakituisen uran mielenkiintoisella toimialalla kansainvälisessä yrityksessä
  • laadukkaat työkalut, ohjelmistot ja laitteet 
  • ammattitaitoisen suunnittelutiimin tuen sekä
  • hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö klo 8-16, liukuvalla työajalla. Pääset työllistymään suoraan asiakkaamme kirjoille. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu alan työehtosopimukseen.

Kiinnostavatko uudet haasteet? Täytä hakemuksesi 20.2.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=368 


”Olemme parantaneet työviihtyvyyttä, tehostaneet toimintojamme sekä tiedon kulkua modernisoimalla toimitilojamme ja uudistamalla tietoliikennettä. Akaan tehtaalla tehdään erittäin hyvää ja laadukasta työtä ammattitaitoisten työntekijöiden voimin. Tervetuloa Elecster Oyj:lle Akaaseen, moniosaajien joukkoon.”

Tuotantojohtaja Timo Juvonen, Elecster Oyj


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.