(Poistunut julkaisusta)

Konesuunnittelija, Elecster Oyj (Akaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Asiakkaamme Elecster Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi päätuotteenaan UHT- eli iskukuumennetun maidon prosessointi- ja aseptisia pakkauslinjoja ja niihin liittyviä pakkausmateriaaleja maailmanlaajuisesti. Viennin osuus liikevaihdosta on noin 95 %. Akaassa sijaitsevan pääkonttorin ja tehtaan lisäksi yhtiöllä on konepaja ja muovitehdas Reisjärvellä sekä tytäryhtiöt Akaassa, Keniassa, Kiinassa, Venäjällä ja Virossa. Konsernin palveluksessa on 310 henkilöä, joista 140 työskentelee Suomessa. www.elecster.fi.

Etsimme heille nyt Akaaseen

KONESUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimit pakkauskone- ja prosessilaitesuunnittelijana ammattitaitoisen tiimin ympärillä. Sinulla on koneinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus ja muutaman vuoden suunnittelukokemus. 

Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Omaat käytännönläheisen työotteen sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Pitkäjänteisyys, huolellisuus ja halu kehittää sekä kehittyä ovat perusominaisuuksiasi. Omaat hyvät IT-taidot ja hallitset 3D-suunnittelun. Yrityksessä käytetään Solid Edge CAD -ohjelmistoa sekä Teamcenter -tuotetiedon hallintaohjelmistoa.

Muovipakkauksien valmistuskoneiden ja materiaalien tuntemus katsotaan eduksi.

Elecster Oyj tarjoaa sinulle haastavan ja motivoivan työn, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mielenkiintoisen position kansainvälisessä yhtiössä.

Työ on kokopäivätyötä, liukuvalla työajalla. Palkkaus on sopimuksen mukainen. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501 sekä Elecster Oyj:n tuotantojohtaja Timo Juvonen, p. 040 713 7728. Täytä hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! 

"Meillä Elecster Oyj:llä arvostetaan jatkuvaa oppimista, luovuutta ja osaamisen jakamista hyvässä yhteishengessä." Tuotantojohtaja Timo Juvonen