Konesuunnittelija alan kärkihankkeisiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Matricomp Oy on valmistustekniikan ja suunnittelun huipputalo, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa tuotekehityksen vaiheissa. Kokonaisuus alkaa ideasta ja loppuu valmiiseen tuotteeseen.
Alan parhaat työkalut ja terävimmät ammattilaiset ovat palveluksessasi. Työn tuloksena syntyneitä tuotteita on käytössä erittäin haastavissa teollisuuden prosesseissa ympäri maailman. Hallitsemme huippumateriaalit, eivätkä vaikeimmatkaan sovellukset ole meille ylivoimaisia. Katso lisätietoja: www.matricomp.fi


Työn kuvaus:
  Etsimme nyt asiakkaallemme SUUNNITTELIJAA työskentelemään alan huippuosaajien kanssa kehityksen kärkihankkeissa. Etsimämme henkilö tulee olemaan mukana nimekkäiden asiakasyrityksien tuotekehityksessä. Tässä työssä pääsee kehittämään itseään osaavan tiimin tuella ja halutessaan kasvamaan yhä vastuullisimpiin asiakashankkeisiin.

Toivomme sinulta:
  Sinulla on taustalla tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi konetekniikasta. Olet päässyt jo oppimaan koneensuunnittelun salat mutta haluat päästä vielä näyttämään kyntesi ja kehittämään sekä kasvattamaan osaamistasi. Opettelet rohkeasti uusia asioita ja kokeilet  innovaatioita. Solid Works pysyy hyppysissäsi ja toimit sen kanssa jo tehokkaasti ja varmasti. Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen tiimipelaaja. Kykenet kuitenkin ottamaan vastuun omista hankkeistasi ja toimimaan itsenäisesti. Kykenet toimimaan useammassa hankkeessa samanaikaisesti ja priorisoimaan työsi sekä organisoimaan päiväsi.

Tehtäviisi kuuluu:
  Työssäsi vastaat omalta osaltasi kehityshankkeista asiakasrajapinnassa. Teet suunnittelutyötä sekä tuotekehitystä, hoidat asiakassuhteita ja kehität samalla tiimin mukana yrityksen toimintaa. Menestyäksesi tehtävässä olet ehkä jo kerryttänyt kokemusta esimerkiksi paperiteollisuuden parista, ja tunnet teollisuudealan vaatimuksia sekä tarpeita. Sinulla on laaja tietotaito erilaisista valmistusmenetelmistä (hitsatut sekä koneistetut rakenteet) sekä mekaanisesta suunnittelusta. Lisäksi kokemus painelaite sekä nostolaite standardeista ja komposiittimateriaaleista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle huippupaikan kansainvälisissä kärkihankkeissa. Pääset osaksi kovanluokan ammattilaisten joukkoa kehittämään ja kasvattamaan niin yritystä kuin omaa osaamistasikin. Taustalle saat tiimin täyden tuen, laadukkaan työvälineet sekä modernin työympäristön. Työpaikkasi voi sijaita esimerkiksi Keuruun, Kotkan tai Tampereen alueella.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon konsultti Tiinaleena Anttila tel. 050 386 9841 tai Matricompin CEO Antti Elo tel. 044 203 6196 (24.8 klo 15-17 tai 29.8 klo 12-15 tai 30-31.8 klo 10-15 ).
Lähetäthän hakemuksesi CV:eineen sekä palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 12.9.2017.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tiinaleena Anttila 050 386 9841.

Asiakkaan tehtävänimike:  Suunnitteluinsinööri


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1053035
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: KOTKA