Konesuunnittelija, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme konesuunnittelijaa Akaaseen. 

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulisi olla teknisen alan ammattikorkeakoulututkinto (esim. koneinsinööri) sekä vähintään kahden vuoden kokemus kone- ja prosessisuunnittelusta.

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa sekä suunnitteluohjelmisto Solid Edgen tuntemusta. Vahva ymmärrys 3D-suunnittelusta on tehtävässä eduksi.

Toivomme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä tarkkaa ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus määrittyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kyseessä on vakituinen päivätyö klo 8-16 liukuvalla työajalla. Tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan, hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet sekä osaavan tiimin tuen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337249
  • Tehtäväalue: Suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Mäkinen (noora.makinen (a) nordic.fi)