(Poistunut julkaisusta)

Konesaliteknikko, kokoaikainen, Equinix Oy, Helsinki
Equinix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään teknistä käytännön osaamistasi mielenkiintoisissa tehtävissä? Viihdytkö hyvin erilaisten huoltotöiden ja kunnossapitotehtävien parissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme konesaliteknikko Equinix Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Equinix Oy:lle konesaliteknikkoa kolmivuoroiseen, kokoaikaiseen ja yhdeksän kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työllistyt suoraan Equinix Oy:lle. Määräaikaisuuden jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkosopimukselle. 

Konesaliteknikon tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisten teknisien tehtävien parissa. Equinix tarjoaa asiakkailleen konesalipalveluita, ja tehtävänäsi on valvoa konesaleihin tulevia hälytyksiä sekä ratkaista niissä syntyviä ongelmatilanteita. Vastaanotettuasi hälytyksiä, selvität tilanteen ja tarpeen tullen suoritat perusparannuksia, huoltotoimenpiteitä tai hälytät paikalle lisäapua. Tyypillinen työpäivä koostuu konesalien tarkistuskierroksista, sähkö- ja telekaapelien asennuksista, tekniikan valvonnasta sekä konesalin infrastruktuurin ylläpidosta. Equinixin päätoimisto sijaitsee Pitäjänmäessä ja konesalit sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Tehtävä on kolmivuorotyötä, sisältäen aamu-, ilta- sekä yövuoroja. Työvuorot ovat kuitenkin joustavia, ja esimerkiksi ennen ja jälkeen yövuoroja on pidempi vapaa jakso. Tehtävä edellyttää hyvää ongelmanratkaisu- ja päätöskykyä vikatilanteiden ilmaantuessa sekä halua suorittaa työ korkealla laadulla. Mikäli tunnistat itsesi edellisistä asioista, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tulemaan, niin keskustelemme mielellämme kanssasi tehtävästä lisää!

Equinix (Finland) Oy on Suomen johtava konesalipalveluiden tarjoaja. Equinix tuottaa asiakkailleen korkean tason konesalipalveluita ympäri maailman. Equinix-konsernissa on töissä yli 8 000 alan ammattilaista, joiden ydintehtävä on varmistaa konesalien jatkuva toiminta ja turvallisuus. Asiakaskeskeinen ajattelu on kaiken toimintamme lähtökohta.

Lue lisää: https://www.equinix.fi/

 

Pääasialliset tehtävät

 • Konesalien aktiivinen valvonta, tarkistuskierrokset ja hälytyksiin reagointi
 • Huoltotöiden ja perusparannuksien suorittaminen
 • Sähkö- ja telekaapelien asennukset
 • Muut ylläpito- ja huoltotehtävät

Odotamme sinulta

 • Valmiutta toimia kolmivuorotyössä
 • Joustavuutta, paineensietokykyä sekä reipasta ja rentoa asennetta
 • B-ajokorttia
 • Suomen sekä englannin kielen osaamista
 • Teknistä koulutusta, esim. ammattikoulusta (esim. sähkö, talotekniikka tai muut tekniset alat)

Tarjoamme sinulle

 • Hyvät työsuhde-edut
 • Kannustavan, viihtyisän ja huumorintajuisen työyhteisön
 • Kokeneiden kollegoiden tuen ja avun osaamisesi kehittämiseksi

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.12.2019, mutta suosittelen lähettämään hakemuksen mahdollisimman pian! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.