(Poistunut julkaisusta)

Konesaliasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme Kajaanin EuroHPC-datakeskukseen konesaliasiantuntijaa vahvistamaan konesaliasiantuntijaryhmää. Konesaliasiantuntijana osallistut EuroHPC datakeskukseen liittyviin tehtäviin. Työskentelet DCF-tiimissä, joka vastaa CSC:n operoiman EuroHPC-konesalin palvelutuotannon ylläpidosta ja kehittämisestä Kajaanissa.

Nyt valittavan konesaliasiantuntijan vastuulla ovat erityisesti rakentamisen aikana: 

  • Rakennuttamiseen osallistuminen 
  • Suunnitteluun osallistuminen 
  • Käyttöönottotehtävät ja testaukset 
  • Dokumentointi          

ja datakeskuksen valmistuessa: 

  • Palvelualustojen käyttöönotto ja koordinointi 
  • Prosessien, palvelujen ja työkalujen kehitystehtävät
  • IT-laiteympäristöjen asennukset ja poistot 
  • LVIJS -huoltojen koordinointi ja huolto-ohjelmien suunnittelu 
  • LVIJS -ympäristön ylläpito 
  • Tekninen dokumentointi ja ylläpito

EuroHPC on tieteellisen laskennan eurooppalainen tutkimusinfrastruktuuri, joka on Euroopan mittakaavassa merkittävä ja uniikki suurteholaskennan keskus. LUMI-supertietokone sijoitetaan Kajaanin Renforsin rannassa sijaitsevaan datakeskukseen ja se otetaan käyttöön 2021 vuoden alussa.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan ainutlaatuiseen EuroHPC -supertietokonehankkeeseen, jonka tuloksena syntyy yksi maailman johtavista datanhallinnan ja laskennan ekosysteemeistä Kajaaniin. EuroHPC -konesali antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä viimeisimpien konesalitekniikoiden ja ratkaisujen parissa.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua yhteen maailman tehokkaimman supertietokoneen konesalin ylläpitoon ja järjestelmien sekä oman osaamisen kehittämiseen korkealaatuisessa ja kansallisesti ainutlaatuisessa tietotekniikkaympäristössä. 

Sinulla on ICT- tai tekniikan alan (AMK / YAMK / DI) tai vastaavan koulutus, sekä kokemusta konesalien käyttö-, kehitys- ja ylläpitotoiminnasta. Sinulla on kokemusta konesaliin liittyvistä teknisistä järjestelmistä, kuten sähkö-, automaatio- ja jäähdytysjärjestelmistä tai joistakin edellä mainituista. LVIJS -prosessien tuntemus katsotaan eduksi. 

Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen konesaliammattilainen, joka haluaa toimia osana tiimiä. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja ja huolehtimaan hyvästä teknisestä dokumentoinnista, sekä suomeksi että englanniksi.

Osoitathan kiinnostuksesi lähettämällä hakemuksen ja kertomalla lisää itsestäsi sekä osaamisestasi. Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään torstain 20.2.2020 aikana rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry .