(Poistunut julkaisusta)

Konepuuseppiä/CNC-koneistajia Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Oletko konepuuseppä tai cnc-osaaja, jolle puu on tuttu materiaali? Haluaisitko seurata näköalapaikalta korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle CNC-KONEISTAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin Lahteen.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tehtävät pitävät sisällään Iskun kalusteiden valmistusprosessiin kuuluvien koneiden käyttöä sekä valvontaa. Toivomme sinulla olevan koulutus sekä aiempaa työkokemusta CNC-koneistuksesta ja puuntyöstöstä. Työskentelyasenteesi on joustava ja sinulla on korkea työmoraali. Työtavoiltasi olet tarkka ja tehokas etkä karta fyysistäkään työtä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Työ on määräaikainen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan viimeistään touko-kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun saakka. Osa tehtävistä täytetään jo aiemmin tammi-helmikuussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää 2- tai 3-vuorotyötä.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 18.3.2018 osoitteessa www.personalhuset.fi. Haluamme puhelinhaastatella kaikki hakijamme. Kun olet jättänyt hakemuksesi, jääthän odottamaan puhelua meiltä!

Löydät meidät myös Facebookissa: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi