(Poistunut julkaisusta)

Konepesijöitä yötyöhön Mäntsälään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Toivotko työsi sisältävän liikkuvaa työtä, sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen? Meillä työsi jälki on merkityksellistä ja ilahduttaa tilojen käyttäjiä! Etsimme tiimiimme kolmea 

 

Konepesijää Mäntsälän logistiikkakeskukseen

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on maanantaista-perjantaihin klo 22.00-6.00.

Palkkaus on KIPA TES 4 (11,76€/h) + ilta - ja yölisät. Tehtävä on hyvin itsenäinen, joten aiempi kokemus vastaavista tehtävistä olisi tärkeää. Työturvallisuuden kannalta, olisi tärkeää, että tulisit toimeen suomen kielellä. Kerrothan osaamisestasi siis mahdollisimman tarkasti hakemuksessa.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä niillä pääset jo pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus sekä alan koulutus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne on se, mikä ratkaisee. Sinulta tulisi löytyä oma-aloitteinen ote työhön, sekä valmiutta sitoutua korkeaan laatuun, sillä näin olemme asiakkaalleemme luvanneet. Mikäli olet kiinnostunut ja motivoitunut, tuemme sinua koulutuksen kanssa tai rakentamaan juuri sinun näköisen urapolun. Kerrothan meille hakemuksessa tarkemmin, mitä Sinä haluaisit tuoda mukanasi L&T:lle!

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

 

* Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn osana mahtavaa työyhteisöä.

* Kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!

* Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä.

* Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

* L&T: läisenä käytössäsi ovat myös tavallistakin paremmat työterveyshuollon palvelut - haluamme, että voit hyvin!

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä tai ole yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse Teijaan tai Kristiinaan( yhteystiedot alla). Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi lähettämällä sähköpostia teija.tammi@lassila-tikanoja.fi tai kristiina.juntunen@lassila-tikanoja.fi tai puhelimitse arkipäivisin klo 9.00-15.00 välillä 050 385 6811 Teija tai arkipäivisin klo 9.00-17.00 välillä 050 385 5843 Kristiina .