(Poistunut julkaisusta)

Konepajatyöntekijä Sastamalaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on jatkuvasti kehittyvä ja nuorekas teknologiayritys, joka etsii nyt Sastamalaan ammattitaitoisen joukkonsa vahvistukseksi vakituista

KONEPAJATYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtävät ovat vaihtelevia konepajassa tehtäviä töitä, joten arvostamme monipuolisuutta ja joustavuutta. Hakijalta odotetaan erityisesti kokemusta MIG-hitsauksesta. Myös kokemus kokoonpano- ja asennustehtävistä katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, vaihtelevat ja vaativat työtehtävät sekä viihtyisän työympäristön modernissa teknologiayrityksessä. Työtä tehdään päivävuorossa.

Kiinnostuitko?

Hae pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Konepajatyöntekijä Sastamalaan. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Inga Koivumäki, 0207 414 852 tai sähköpostilla inga.koivumaki@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.