(Poistunut julkaisusta)

Konepajan työnjohtaja
NewPaakkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Oletko konepajatuotannon johtamisesta kokemusta omaava hitsausinsinööri, joka haluaisi nauttia vapaa-aikansa Meri-Lapin rauhallisessa luonnossa? Jos lisäksi viihdyt nopeatempoisessa konepajaympäristössä, tässä voisi olla sinun seuraava paikkasi!

Haemme hitsausinsinöörin pätevyyden omaavaa konepajan työnjohtajaa Tervolaan!

Meri-Lapissa sijaitseva vireä ja virkeä Tervola on tekevien ihmisten kunta, josta pääset halutessasi alle tunnissa esimerkiksi Lapin vilkkaaseen pääkaupunkiin Rovaniemelle tai meren ääreen Kemiin. Myös Tornio-Haaparannan kansainvälinen tunnelma ja monipuoliset ostosmahdollisuudet ovat lyhyen automatkan päässä. Tervolassa kohtaa kiireetön ja laadukas elämä viljavassa jokilaaksossa, jossa sekä Lapin luonto että retkeilykohteet ovat lähellä.

Tervola on rauhallinen ja lapsiystävällinen kunta, jonne perheellisen on helppo muuttaa ja jossa asuminen on edullista.

NewPaakkola on kuljetinratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa tuotteita sekä palvelu- ja teknistä osaamista erittäin raskaita kuormia kestävään käsittelyyn haastavissa ja monimuotoisissa ympäristöissä. Liiketoimintamme koostuu mm. konepaja-, huolto-, komponentti- sekä projektiliiketoiminnasta ja suurimpia asiakkaitamme ovat kaivokset Pohjois-Suomessa, Pohjois-Ruotsissa ja Venäjällä.

Sinä pääset ottamaan vastuun kymmenen rautaisen ammattilaisen konepajasta, jonka toiminta koostuu sekä tilaus- että projektikonepajan tehtävistä. Konepajassamme tehdään mm. hitsaus-, pintakäsittely- sekä kokoonpanotehtäviä. Käytännössä työnjohtajana vastaat konepajamme tuotannosta, toiminnasta ja työnjohdosta sekä varmistat tiiviin yhteistyön asiakkaisiimme ja suunnittelijoihimme. Tarkemmin työtehtäviisi kuuluvat konepajatyön hinnoittelu, toiminnan kapasiteetin määritys, projektien aikataulutus sekä projektisuunnitelmien läpikäynti suunnittelijoiden kanssa. Seuraat tuotannon tuottavuutta laadun ja turvallisuuden huomioiden sekä vastaat materiaalihankinnoista.

Tehtävä on vakituinen ja edellyttää asumista lähialueella. Työnantaja voi tarvittaessa avustaa asunnon hankkimisessa.

Edellytykset:

  • useamman vuoden kokemus konepajan tehtävistä
  • IWE / hitsausinsinöörin pätevyys
  • kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä hyviä esimiestaitoja
  • hyvää järjestelmäosaamista (mm. suunnitteluohjelmat ja ERP)
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi, muttei ole tehtävässä välttämättömyys

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Itsenäisen ja vastuullisen roolin mielenkiintoisella ja nopeatempoisella alalla meidän perheyhtiössä
  • Mukavan, kokeneen ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön
  • Vapaat kädet kehittää konepajaliiketoimintaa
  • Koulutusta työsi tueksi

Toivottu aloitusaika on mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, p.050-4131220 tai seniorikonsultti Susanna Pohjanen p. 050-5265446 etunimi.sukunimi@barona.fi.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksinee oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!