(Poistunut julkaisusta)

Koneosaaja elementtitehtaalle
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Oletko vailla pitkäaikaista työtä koneiden parissa?

Etsimme monipuolista koneosaajaa elementtitehtaalle

Pyöräkuormaaja, vetomestari, trukki tai siltanosturi. Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta edellä mainituista työkoneista tai onko elementtien siirto sinulle tuttua? Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisessa sekä mielenkiintoisessa työympäristössä, jossa pääpainona on konekuskina toimiminen?

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Nimittäin, haemme Järvenpäähän toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen konekuskia. Työssäsi pääset nauttimaan ulkoilmasta, koska työtehtävät suoritetaan ulkosalla. Vastuullasi on elementtien siirrot erilaisten työkoneiden avulla. Työ on huolellisuutta ja tarkkuutta vaativaa, joten toivottavasti olet valmis haastamaan ja kehittämään itseäsi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivisin 07:00-22:00 välillä 40h viikossa. 

Edellytämme hakijoilta

  • täysi-ikäisyyttä
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • reipasta asennetta työntekoa kohtaan
  • aitoa kiinnostusta työtä ja työkoneita kohtaan

Eduksesi on

  • kokemus erilaisista työkoneista
  • kokemus nostimista
  • kokemus varastotyöstä
  • voimassa oleva työturvallisuuskortti

 

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti klikkaamalla Hae tähän työpaikkaan.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Järvenpää