(Poistunut julkaisusta)

Koneoperaattori/tuotantotyöntekijä, OPES Corporation Oy, 15 paikkaa (Salo)
OPES Corporation Oy, 15 paikkaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

OPES Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 100 henkilöä. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Etsitkö loistavaa työporukkaa ja vakituista työtä teollisuuden tehtävien parissa? Toimintamme Opesilla kasvaa erittäin voimakkaasti tuotteemme maailmanlaajuisen suosion vuoksi ja siksi etsimme jälleen tiimiimme 15 hyvää tyyppiä!

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti maustekorttien valmistusprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat alkuun pääasiallisesti pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla (esim. materiaalin syöttö, koneen käyttö, käsinpakkaus), mutta taitojen karttumisen myötä on mahdollisuus laajentaa vastuuta ja työnkuvaa muihinkin tuotantokoneisiin tai esimerkiksi varasto-/ ja lähettämötöihin. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15 ja 15-23 vuoroviikoin.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavuutta, joustavuutta sekä ennen kaikkea rautaisia tiimityöskentelytaitoja. Työ vaatii hygieniapassia, mutta se voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, sillä suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme hyvää asennetta työntekoon, joten tehtävässä pärjää henkilö, joka haluaa oppia uutta ja työskennellä tiimissä monipuolisissa tehtävissä. Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi Opesille töihin? Meille on erityisen tärkeää, että jokaisen on kiva tulla töihin ja työtä voidaan aina tehdä pieni pilke silmäkulmassa. Tarjoamme hauskan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Alaan nähden kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme erilaisia bonuksia ja yrityksessämme on käytössä erityinen koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa jopa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat heti uusien koneiden saavuttua viikolla 40 ja 41 / sopimuksen mukaan. Kannattaa siis toimia nopeasti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mitä nopeammin hakemuksen siis laitat, sitä paremmat mahdollisuudet on tämä paikka saada. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Hakuaikaa on 27.9.2020 asti. Haastattelut aloitetaan heti. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa senioriikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. OPES Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.

JOIN OUR TASTE REVOLUTION!