(Poistunut julkaisusta)

Koneoperaattori/tuotantotyöntekijä, 4 paikkaa (Salo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Opes Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com

---

Haemme nyt voimakkaan kasvumme tueksi tiimiimme neljää KONEOPERAATTORIA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon!

Koneoperaattorina/tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat pakkaus- ja painokoneiden eri työvaiheiden lisäksi esimerkiksi lähettämö- ja varastotöistä. Työskentely alkaa pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla, mutta taitojen karttumisen myötä tarkoituksena on laajentaa työnkuvaa muidenkin tuotantokoneiden käyttöön. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe ja alussa pääosin päivävuorossa klo 8-16. Edellytämme työntekijöiltämme kuitenkin valmiutta tulevaisuudessa työskennellä myös aamu- ja iltavuoroissa klo 7-15 ja klo 15-23.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavaa, joustavaa ja tiimityöskentelyyn soveltuvaa asennetta sekä hygieniapassia. Hygieniapassi voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja halua oppia uutta. Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on vahva ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi meille töihin? Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja mukavan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksessämme on käytössä koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat 21.11.19 / sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Haastattelut aloitetaan heti viikolla 45 ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät alkuun Click Henkilöstöpalveluiden työntekijöksi, mutta määräajan jälkeen työntekijät siirtyvät vakituiseen työsuhteeseen Opes Corporation Oy:lle. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. Opes Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.