Koneoperaattori/ tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021
Haemme asiakkaallemme koneoperaattoria/tuotantotyöntekijää metallialalle

Työnkuvaus

Työtä on tarjolla pidemmäksi aikaa, ja WorkPower toimii tehtävän rekrytointikanavana asiakkaalle. Työssä toimit jousikoneen käyttäjänä ja ohjelmoijana. Tuotteita tehdään standardimitoissa, mutta myös asiakkaiden tilausten mukaan, pieniä ja suuria sarjoja. Teet itsenäistä työtä arkipäivinä, kahdessa vuorossa.

Työn edellytykset

Tartut mielelläsi monenlaisiin tehtäviin ja osaat tehdä itsenäisesti ratkaisuja. Sinulla on koulutus metallialalta/ koneistuksesta tai työn kautta saatua CNC-osaamista. Osaat ohjelmoida työkoneita ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reippaus ja innostus työtä kohtaan. Viihdyt työelämässä ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. 

Mitä työ tarjoaa

Yritys on kansainvälinen ja taloudellisesti vakavarainen perheyhtiö. Työpaikan työympäristö on mukava ja siellä saat mahdollisuuden myös oppia uutta osaavien metallityöntekijöiden avustuksella. Valittu henkilö saa hyvän perehdytyksen tehtävään ja töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa.  

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä/sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: koneoperaattori, tuotantotyöntekijä, metalliala, vuorotyö, teknologiateollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot