(Poistunut julkaisusta)

Koneoperaattori/ tuotantotyöntekijä, 10 paikkaa (Salo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Koneoperaattori/ tuotantotyöntekijä, 10 paikkaa (Salo)

Hakuaika 09.01.2020 – 31.01.2020

Opes Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com


Toimintamme kasvaa edelleen voimakkaasti ja tarvitsemme tiimiimme juuri sinua! Etsimme KONEOPERAATTOREITA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin Saloon.

Koneoperaattorina/tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheisiin. Työpäiväsi koostuvat pakkaus- ja painokoneiden eri työvaiheiden lisäksi esimerkiksi lähettämö- ja varastotöistä. Työskentely alkaa pakkauskoneen eri työvaiheiden opettelulla, mutta taitojen karttumisen myötä tarkoituksena on laajentaa työnkuvaa muidenkin tuotantokoneiden käyttöön. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15, 8-16 ja 15-23.

Odotamme työntekijöiltämme luotettavaa, joustavaa ja tiimityöskentelyyn soveltuvaa asennetta sekä hygieniapassia. Hygieniapassi voidaan tarvittaessa kouluttaa ennen työsuhteen alkua. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Eniten arvostamme halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja halua oppia uutta. Hae siis rohkeasti paikkaa! Tuotannossa käytettävillä raaka-aineilla on vahva ominaistuoksu, joten tuoksuyliherkkyys voi olla esteenä työn suorittamiselle.

Miksi meille töihin? Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja äärimmäisen mukavan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yrityksessämme on käytössä koneoperaattoreiden bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa tulevaisuudessa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat helmikuun lopussa/maaliskuun alussa, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Haastattelut aloitetaan heti viikolla 3. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät alkuun Click Henkilöstöpalveluiden työntekijöksi, mutta määräajan jälkeen työntekijät siirtyvät vakituiseen työsuhteeseen Opes Corporation Oy:lle. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16. Opes Corporation Oy ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.