(Poistunut julkaisusta)

Konemyyjä - Pirkkala
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Mateko Oy toimii maarakennuskonekaupan alalla maahantuojana, markkinointi– ja jälleenmyyntiyhtiönä. Yhtiön pääedustuksia ovat Euroopan suurimman maarakennuskoneiden valmistajan JCB:n tuotteet. Yhtiö on perustettu vuonna 1996, liikevaihto on 27 M€ ja henkilökuntaa on 50. Lisätietoja www.mateko.fi
Haemme asiakasyrityksellemme Mateko Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen tuloshakuista ja aktiivista Konemyyjää vastaamaan yrityksen konemyynnin- ja vuokrauksen kasvusta Pirkanmaan alueella. 

Toimit Pirkkalan toimipisteessä liikkuen asiakasrajapinnassa tarjoten Mateko Oy:n edustamia tuotteita, palveluita ja kokonaisratkaisuja asiakkaiden konetarpeisiin. Asiakkaitasi ovat alueen maa- ja viherrakentajat, ympäristöhuolto, kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet sekä teollisuus. Kykenet itsenäiseen, suunnitelmalliseen ja tulokselliseen työhön.
Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kiinnostusta konekauppaan ja -vuokraukseen sekä halua työskennellä aktiivisesti asiakaspinnassa
  • konekaupan palvelukonseptin ymmärtämistä 
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • rohkeaa asennetta ja pitkäjänteisyyttä luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentamiseen
  • englannin kielen perustaitoja sekä nykyaikaisen tietotekniikan käyttötaitoja

Tarjoamme toimivan työympäristön kansainvälisesti tunnettujen tuotteiden parissa, koulutuksen tehtävään ja ketterän organisaatiomme tuen. Työpanostasi kompensoidaan kiinteällä kuukausipalkalla ja kannustavalla bonusrakenteella. Halutessasi sinulla on mahdollisuus autoetuun. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16). 
Kuulisimme mielellämme sinusta pian lisää!  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi