Konemyyjä Kokkolaan
Hankkija Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Hankkija Oy:n Konekauppa vastaa traktori-, leikkuupuimuri-, työkone- ja ympäristönhoitokonekaupasta sekä koneiden jälkimarkkinoinnista. Edustuksessamme ovat maailman huippuluokan maatalouskoneet. Konekauppa tarjoaa mielenkiintoisen ja kansainvälisen työpaikan dynaamisessa toimintaympäristössä.

Nykyisen konemyyjämme siirtyessä yhtiössä uusiin tehtäviin haemme nyt Kokkolaan

KONEMYYJÄÄ

Myyt ja markkinoit edustamiamme maatalouskoneita ja palveluita. Luot aktiivisella ja suunnitelmallisella asiakkuustyöllä alueellasi kysyntää sekä varmistat vastuutuotteidesi osalta asiakastyytyväisyyden.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

  • Maatalousyrittäjien ja -urakoitsijoiden toiminnan tuntemusta
  • Useamman vuoden työkokemusta B2B-myyntityöstä
  • Maatalouskoneiden teknistä osaamista
  • Kaupallista asennetta
  • Valmiutta oma-aloitteeseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Intoa uuden oppimiseen ja halua kehittyä tehtävässä
  • Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Englannin kielen osaamista ja ajan tasaisia IT-taitoja

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään alan huippumerkkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa innostavassa työympäristössä. Työkavereiksi saat konekaupan rautaiset ammattilaiset. Olet osa inhimillistä, rentoa ja reipasotteista työyhteisöä, joka uudistuu ja kehittyy maatalousalan tarpeiden mukaan. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki. 

Henkilöstöllämme on monipuoliset mahdollisuudet itsensä ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, sekä hyvät henkilöstöedut. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut ja Smartum-saldo.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Kokkolan konekeskuksessa. Lisätietoja tehtävästä antaa konemyyntipäällikkö Jaakko Myllylä p. 010 768 4661 tai sähköpostitse jaakko.myllyla@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä viimeistään 12.12. hakemuksesi tehtävään!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot