(Poistunut julkaisusta)

Konelumityöntekijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Päätimme, ettei talvi yllätä tällä kertaa ja siksi haemme nyt 

 

KONELUMITYÖNTEKIJÖITÄ

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Meillä on haussa tekijöitä konelumitöihin Kuopion ja Siilinjärven alueelle. Tehtävä sisältää koneilla tehtäviä lumitöitä mm. lumen aurausta ja hiekoitusta piha-alueilla. Työvuoroja voi olla niin arkena kuin viikonloppunakin kaikkina vuorokauden tunteina. Työsuhde alkaa mahdollisesti lokakuussa lehden noston yhteydessä kestäen toukokuulle asti. Työ on tarvittaessa työhön kutsuttava eli työ ajat vaihtelevat sen mukaan miten lunta sataa.

 

Ketä etsimme? Vastaava kokemus konelumitöistä ja kiinteistönhoitotraktoreista on vaatimuksena. Sinulta löytyy vähintään B-ajokortti ja C-ajokortti on eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat hyvän työporukan ja suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Kiinnostuitko? Mikäli työ konelumitöiden parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi hetimiten nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Petri Kuikka antaa lisätietoja tehtävästä arkisin p. 050 385 3828.