(Poistunut julkaisusta)

Konelumityöntekijöitä Oulun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Jos sinulla on hakusessa pesti talvikaudelle Oulun alueella, jatka lukemista! Päätimme, ettei talvi yllätä tällä kertaa ja siksi haemme nyt 

 

KONELUMITYÖNTEKIJÖITÄ

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Meillä on haussa konelumityöntekijöitä alkavalle talvikaudelle Oulun alueelle. Lumityöntekijät rientävät töihin aina silloin, kun lunta tuiskuttaa, eli työ on tarvittaessa työhön kutsuttava ja työmäärä on riippuvainen tulevan talven lumitilanteesta. Työtä tehdään aina silloin kun lunta sataa, kelloon katsomatta. Työ sisältää mm. piha-alueiden koneellista aurausta ja hiekoitusta. Työsuhde on määräaikainen huhtikuun 2019 loppuun saakka.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Arvostamme myös koneenajotaitoa.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 15.9. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevien tekijöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Heikki Sutinen (puh. 050 431 6701) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä arkisin.