Konelumityöntekijöitä Kouvolaan
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Jos sinulla on hakusessa pesti talvikaudelle Kouvolan alueella huipputiimissä, jatka lukemista! Etsimme nyt

 

KONELUMITYÖNTEKIJÖITÄ KOUVOLAAN!

 

Minkälainen pesti meillä on tarjolla? Meillä on haussa 6 tekijää konelumitöihin Kouvolaan ja lähialueille. Tehtävä sisältää koneilla tehtäviä kiinteistöhoidon ulkotöitä kauden mukaan. Työt alkavat lokakuussa kestäen toukokuulle 2022 asti. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava, määräaikainen työ, eli viikkotunnit vaihtelevat jonkin verran säiden mukaan. Talvella ahkeroimme työn touhussa silloin kun lunta tulla tupruttaa, eli usein töitä voi olla myös aamuyön tunteina. Työvuoroja voi olla niin arkena kuin viikonloppunakin. Tavoitteenamme on rakentaa huipputiimi, jossa töitä paiskitaan hyvällä fiiliksellä ja jokainen saa olla oma itsensä. 

 

Ketä etsimme? Tehtävä edellyttää kokemusta konelumitöistä ja B-ajokorttia. C-ajokortti on hyödyksi. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme iloisella asenteella myös lumi-infernon keskellä.


Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat hyvän työporukan ja suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
 
Mikäli työ lumitöiden parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Sari Kade (p. +358 50 594 0699) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-10. 

Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot