(Poistunut julkaisusta)

Konelumityöntekijä asiakkaallemme Haukiputaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakasyritykseemme KONELUMITYÖNTEKIJÄÄ Haukiputaalle. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja töitä on tarjolla lumitilanteen mukaan. Työ sisältää koneella tehtävän lumenaurauksen lisäksi myös lumensiirtoa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
 
Tehtävä edellyttää ehdottomasti alan työkokemusta. Myös työturvallisuuskortti ja tieturva 1 ovat pakollisia. Haukiputaan alueen tuntemus katsotaan eduksi.
 
Olethan työntekijänä huolellinen, mutta samalla aikaansaava ja ripeäotteinen. Osaat toimia annettujen ohjeiden mukaisesti eivätkä pitkiksikään venyvät työpäivät ole sinulle ongelma.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.11.2018. Liitä mukaan CV sekä hakemuksesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen arkisin klo 15-16, p. 040 687 2632, annukka.sulonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuljettaja


Sijainti:  Haukipudas


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen, 040-687 2632


Toimipaikka:  Oulu