Konekuski/aurakuski kiinteistönhoitoon
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme kone-/aurakuskia Tampereen alueelle talven sesonkiin. Talven jälkeen mahdollisuus jatkaa kiinteistöpuolen hommissa. 

Hakijalta toivomme:

- kokemusta aurakoneista
- valmiutta myös yö- ja viikonloppulähtöihin
- reipasta asennetta ja työmotivaatiota!
- B-ajokorttia
- aiempaa kokemusta kiinteistöhuollosta
- joustavuutta ja yhteistyökykyä

Tässä mahdollisuus päästä pitkäkestoiseen työhön ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöön. Tarjolla myös vaihtelevia ja monipuolisia töitä.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi

Lisätiedot Jeri Ojakangas, jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221965
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere