(Poistunut julkaisusta)

Konekuski/apumies (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsimme tamperelaiselle, pitkät perinteet omaavalle kiinteistönhuollon asiakkaallemme 

KONEKUSKIA/APUMIESTÄ kiinteistönhuoltoon.

Työtehtävät ovat pääasiassa erilaisilla työkoneilla tehtäviä kiinteistönhuollon töitä, kuten pesu- ja lakaisuautoilla ajamista. Työt sisältävät konehommien lisäksi myös erilaisia käsin tehtäviä apumiehen töitä ja päivien sisältö vaihtelee hoidettavan kohteen ja sääolosuhteiden mukaan.

Valittavalta henkilöltä vaaditaan jonkin verran kokemusta koneilla ajosta, C-ajokorttia sekä voimassaolevaa ammattipätevyyttä. Lisäksi toivomme hakijalta reipasta ja sosiaalista työtä pelkäämätöntä asennetta. Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä jaksamisessa.

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä menestyvään yritykseen pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi tulemaan. Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.