Konekuski
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsitkö töitä kiinteistöpalvelualalta? Oletko kiinnostunut lisätienestien ansaitsemisesta tai etsitkö pidempää työsuhdetta? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt pikaisella aikataululla KONEKUSKEJA Kuopioon alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Töitä on tarjolla asiakkaamme kesäsesongissa kuskin osaamisen ja tilanteen mukaan. Työt tapahtuvat pyöräkoneella tai traktorilla henkilöstä riippuen. Töitä tehdään pääsääntöisesti aamuvuoroissa, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Hyvillä ja reippailla työntekijöillä on mahdollisuus myös pitempiaikaiseen yhteistyöhön. Palkkaus osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Edellytämme kokemusta pyöräkoneella tai traktorilla työskentelystä sekä voimassaolevaa työturvakorttia. Arvostamme oma-aloitteista ja vastuullista työotetta. 


Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Leevi Rantalainen / leevi.rantalainen@personalhuset.fi.

KIINNOSTUITKO?

Hae paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Työ alkaa pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot