(Poistunut julkaisusta)

Konekuski (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme tamperelaiselle kiinteistönhuollon asiakkaallemme 

KONEKUSKIA kiinteistönhuoltoon.

Valitulta henkilöltä toivotaan jonkin verran kokemusta Willen ja/tai lakaisinkoneen ja/tai pesuauton ajosta sekä reipasta ja sosiaalista työtä pelkäämätöntä asennetta. Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä jaksamisessa!

Työtehtävät ovat syksyisin mm. lehtien siivousta ja talvella aurausta sekä hiekoitusta. Keväällä ja kesällä tehtäviin kuuluu pesuautolla ja lakaisuautolla ajoa. Työajat vaihtelevat varsinkin talvella, koska työtä tehdään lumitilanteen mukaan.

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Palkkaus sopimuksen / kiinteistöpalvelualan tesin mukaan. 

Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä menestyvään yritykseen pitkään työsuhteeseen! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=225. Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16 välisenä aikana, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.