(Poistunut julkaisusta)

Konekuski, Siilinjärvi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsitkö töitä kiinteistöpalvelualalta? Pidätkö liikkuvasta työstä? Hienoa - haemme nyt pikaisella aikataululla Konekuskeja lumen auraukseen Siilinjärven alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Töitä on tarjolla lumisateiden mukaan tarvittaessa töihin kutsuttavassa työsuhteessa arkisin sekä viikonloppuisin. Työt aloitetaan usein varhain aamuyöstä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes:n mukainen.

Odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä erityisesti Willen ajotaitoa. Olethan myös valmis työhön, joka sijoittuu pääasiassa varhaisaamuun. Tärkeintä meille on kuitenkin oikea asenne työntekoa kohtaan. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä mahdollisuutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla.

Täytä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.