(Poistunut julkaisusta)

Konekuski kiinteistönhuoltoon (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Etsimme tamperelaiselle kiinteistönhuollon asiakkaallemme 

KONEKUSKEJA kiinteistönhuoltoon.


Valitulta henkilöltä toivotaan kokemusta Willen ja/tai lakaisukoneen ja/tai pesuauton ajosta sekä itsenäistä työotetta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä jaksamisessa!

Työtehtäviin kuuluu mm. pihojen ja mahdollisesti parkkihallien pesua ja katujen putsauksia sekä myöhemmin talvella lumitöitä. Lisäksi työtehtäviin saattaa kuulua muita pihatöitä.

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen / kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä menestyvään yritykseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan alla olevan linkin kautta. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=647 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsulteilta Minna Mansikkamäeltä, p. 044 740 4505 sekä Nina Koskiselta, p. 050 555 0392 arkisin klo 8-16.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.