Konekuski kiinteistönhuoltoon (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Etsimme tamperelaiselle kiinteistönhuollon asiakkaallemme 

KONEKUSKIA kiinteistönhuoltoon.

Valitulta henkilöltä toivotaan jonkin verran kokemusta Willen ja/tai lakaisinkoneen ja/tai pesuauton ajosta sekä itsenäistä työotetta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä jaksamisessa!

Työtehtävät alkavat näin keväällä hiekoitushiekan putsauksilla ja jatkuvat mm. pihojen pesulla. Syksyllä töihin kuuluu mm. lehtien siivousta ja talvella aurausta sekä hiekoitusta. 

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen / kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä menestyvään yritykseen pitkään työsuhteeseen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=398. Lisätietoja saat soittamalla henkilöstökonsultti Minna Mansikkamäelle arkisin klo 8-16 välisenä aikana, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot