(Poistunut julkaisusta)

Konekuskeja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Pidätkö ulkona työskentelystä? Oletko kiinnostunut kuljetus- ja maanrakennusalan tehtävistä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt KONEKUSKEJA Oulun alueelle.

Etsimme asiakkaillemme työntekijöitä vaihteleviin konekuskien tehtäviin. Töitä on tarjolla erilaisten maansiirtokoneiden ja trukkien ajotaitoisille työntekijöille. Työsuhde on keikkaluontoinen ja töitä on tarjolla asiakkaidemme tarpeen mukaan lyhyemmissä ja pidemmissä määräaikaisuuksissa ympäri vuoden.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti ja vastuullisesti. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta koneiden käytöstä sekä b-ajokorttia ja työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua asiakkaidemme toimintaan ja sitä kautta kartuttaa työkokemusta sekä saada uusia uramahdollisuuksia!

Täytä hakemuksesi viimeistään 1.7.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi