(Poistunut julkaisusta)

Konekuskeja TL-Maint Oy:lle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2020

TL-Maint Oy tarjoaa niin taloyhtiöille kuin toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistöhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin. Yritys tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. He huolehtivat kiinteistöjen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta aina ammattitaidolla ja ripeästi.

Haemme nyt asiakkaallemme TL-Maint Oy:lle KONEKUSKEJA Jyväskylän toimipisteeseen.

Työssäsi toimit konekuskina Jyväskylän eri alueilla kiinteistönhuoltokoneiden kanssa. Työt pitävät sisällään niin lehtien siivousta, hiekottamista kuin myös lumitöitä. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös päivystysvuoroissa sekä vuorotyössä, sillä esimerkiksi lumitöitä tehdään myös yöaikaan. Olethan asiakaspalveluhenkinen sekä itsenäiseen työhön pystyvä tekijä, joka on työssään tarkka, mutta ripeä.

Toivomme sinulta löytyvän jo hieman kokemusta kiinteistöalan parista sekä koneiden kanssa toimimisesta, mutta haluamme kuulla sinusta, vaikka olisit vasta urasi alussa, sillä tässä työtehtävässä tärkeää on oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta! Sopimus solmitaan ensin määräaikaisena Go On:n kautta, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Jos koet olevasi etsimämme tekijä tähän työtehtävään, jätä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 4.10.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen / 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi