(Poistunut julkaisusta)

Konekuskeja lumen auraukseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Etsitkö töitä kiinteistöpalvelualalta? Oletko kiinnostunut lisätienestien ansaitsemisesta? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaillemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt Konekuskeja lumen auraukseen Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla ja talven tullessa etsimme heille osaavia konekuskeja lumen auraukseen. Töitä on tarjolla lumisateiden mukaan tarvittaessa töihin kutsuttavassa työsuhteessa arkisin sekä viikonloppuisin. Työt aloitetaan usein varhain aamuyöstä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes:n mukainen.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta omaat kuitenkin kokemusta pyöräkoneella tai traktorilla työskentelystä. Olethan myös valmis työhön, joka sijoittuu pääasiassa yöaikaan ja varhaisaamuun. Tärkeintä meille on oikea asenne työntekoa kohtaan. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä mahdollisuutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytetään hyvää fyysistä peruskuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätienestien ansaitsemiseen ja samalla pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta! Työ sopii eritysen hyvin kokeneelle konekuskille ja myös opiskelijoille sekä lisäansiota haluaville.

Täytä hakemuksesi viimeistään 2.12.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Seuraa meitä myös somessa: @personalhusetoulu