(Poistunut julkaisusta)

Konekuskeja Jyväskylän alueelle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme nyt useammalle asiakasyrityksellemme KONEKUSKEJA lumitöihin Jyväskylän alueelle.

Työssäsi toimit konekuskina Jyväskylän eri alueilla kiinteistönhuoltokoneiden kanssa pääsääntöisesti lumitöiden ja hiekoitustöiden parissa. Hyville tekijöille voi avautua paikkoja myös kevään ja kesän konetöihin. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä vuorotyössä, sillä esimerkiksi lumitöitä tehdään myös yöaikaan. Olethan asiakaspalveluhenkinen sekä itsenäiseen työhön pystyvä tekijä, joka on työssään tarkka, mutta ripeä.

Toivomme sinulta löytyvän jo hieman kokemusta kiinteistöalan parista sekä koneiden kanssa toimimisesta, mutta haluamme kuulla sinusta, vaikka olisit vasta urasi alussa, sillä tässä työtehtävässä tärkeää on oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta! 

Jos koet olevasi etsimämme tekijä tähän työtehtävään, jätä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 17.1.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen / 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi