Konekunnossapidon työnjohtaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Työnkuvasi

Toimit Fortum Loviisan voimalaitoksen mekaanisten prosessilaitteiden kunnossapidon työnjohtajana. Vastuullasi on tiimin päivittäisten työtehtävien koordinointi sekä oman alueesi operaatiivisen kunnossapidon toteuttaminen. Lisäksi osallistut kunnossapidon kehittämiseen ja Loviisan voimalaitoksen ohjeiden päivitykseen. Erityisesti vuosihuoltojen aikana työskentelet laajasti ulkopuolisten sidosryhmien kanssa ja toimit urakoitsijoiden yhdyshenkilönä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä dynaamisessa kunnossapito-organisaatiossa. Saat kattavan peruskoulutuksen laitoksemme toimintaan sekä perehdytämme sinut huolella tuleviin työtehtäviisi. Lisäksi pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi teknisesti haastavassa laitosympäristössä ja saat käyttöösi ison yhtiön edut. 

 

Odotamme sinulta

Työnjohtajan tehtävissä menestyminen edellyttää vähintään teknikon koulutusta vastaavaa tutkintoa kone-, metalli- tai energia-alalta. Työskentelytaidoiltasi olet huolellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen sekä toimit luontevasti ryhmässä. Ymmärrät sääntöjen noudattamisen ja turvallisuuskulttuurin tärkeyden sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Antti Hurri 0104553301 tai Patrick Malmberg 0104553338.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237675
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Antti Hurri 0104553301 tai Patrick Malmberg 0104553338