(Poistunut julkaisusta)

Konekuljettaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme ammattitaitoista KONEKULJETTAJAA Lahteen.

Työtehtäviisi kuuluu materiaalien kuljetusta ja käsittelyä erilaisilla koneilla mm. pyöräkuormaajalla, traktorilla ja kaivinkoneella. Etkä pelkää nousta kopista lapion varteen tarvittaessa.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja kuljetuskoneiden tuntemus, sekä niiden huoltotaito katsotaan suureksi eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Luonnollisesti, sinulla on voimassa oleva ajokortti. Työotteesi on huolellinen, ahkera ja ripeä. Olet reipas tekijätyyppi, joka on joustava ja jolla on työmotivaatio kohdillaan. 

Jos kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Ville Väkeväinen, 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi